keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Uutta elämää, uusia murheita.

Chocolate Fatalii (C.chinense) on sentään
hyvässä kunnossa
Visiitti mökillä oli varsin surullista katsottavaa, mitä nyt parit Pink Habanerot pääsi taas maistelemaan. Kasvit olivat kauempaa katsottuna pelkkiä kärsineitä risukasoja, esimerkiksi Pimenta Da Neydessä ei ollut lainkaan lehtiä.

Lähempi tarkastelu kuitenkin antoi taas kerran merkin chilien sitkeydestä. Jopa heikoimmaksi taimeksi mainittu Jalapeño oli tehnyt uutta kasvua. Komeita kasveja noista kaikista ehtisi vielä saada, mutta kesä on jo niin pitkällä, että satotoiveet voi useimpien kohdalla unohtaa.


Uutta kasvua Pink Habanerossa (C.chinense)















Pink Habanero (C.chinense)
Pahoin palanut Pimenta Da Neyde
(C.chinense)
Pimenta Da Neyde
(C.chinense) lähempää


Kontrolleri levän peitossa
Tunnelin päässä näkyy siis valoa, mutta niin näkyy perhana uusi tunnelikin. Tähän asti ongelmani ovat johtuneet tietoisesti virheellisistä valinnoista ja niin oikeastaan nyttenkin, mutta taas kerran mittasuhteet lyövät ällikällä päähän. Viime kesänä ei ollut minkäänlaisia ongelmia levän kanssa, vaikka bubblerin kannen läpi pääsi valoa. Nyt kun avasin ämpärien kannet huomasin veden olevan vihreää ja juurien liman peitossa. Pahin kaikista oli kontrolleriyksikkö. Tähän ei oikein kuvailut riitä, joten katsokaapa viereinen kuva. Tämä siis kolmessa viikossa, enpä olisi uskonut.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti